Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Σε πλήρη λειτουργία τα "πλυντήρια" του...Καραμανλή...!!!

Καινούργιο παραμύθι "πλασάρουν" τα ...πλυντήρια του Καραμανλή του καταστροφέα της χώρας...
Βρίσκονται στην φάση του "γρήγορου ξεπλύματος" του μπριζολοεξολοθρευτή και κάνουν τη μία γκάφα μετά την άλλη, με αποτέλεσμα να γελάει όλη η Ελλάδα..
.

Στα μίντια την εργολαβική δουλειά έχουν αναλάβει ο Χατζηνικολάκης και ο Τράγκας και από κοντά τα γνωστά τρωκτικά που ρήμαξαν και πτώχευσαν την ΕΡΤ (Κωτάκης, Κουβαράς, Παναγιωταρέα, Λυριτζοοικονόμοι κλπ) με τους τερατώδεις μισθούς που έπαιρναν...
Σε πολιτικό επίπεδο στους Αντώναρο, Παυλόπουλο, κλπ ε΄χει προστεθεί και ο...Αδωνης, με συνέπεια η κατάσταση να παίρνει κωμικές διαστάσεις..

Τα τελευταία.....επιχειρήματα είναι για πραγματικά γέλια..
-Ο Γιώργος Παπανδρέου με άξονα την προεδρική εκλογή έριξε τότε την κυβέρνηση Καραμανλή.
- Η τακτική του Γιώργου Παπανδρέου οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και στο μνημόνιο... Είναι τελείως βέβαιο ότι αν είχαν αφήσει τον Κώστα Καραμανλή να κάνει τη δουλειά του και να πάρει τα μέτρα που είχε ανακοινώσει, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική...
Και αυτά τα λένε όταν όλοι ξέρουν ότι ο Καραμανλής απλά την… έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, έγινε καπνός, έγινε λαγός, την κοπάνησε, πήδηξε από το πλοίο, φυγομάχησε, λιποτάχτησε, όταν αντιλήφθηκε την καταστροφή που ερχόταν στην Ελλάδα εξαιτίας του και εξαιτίας της κυβέρνησής του.
Οπως μας θυμίζει και το New Post:

-ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ότι ο Καραμανλής είχε κλείσει τη Βουλή από το Μάιο του 2009 για να παραγραφούν όλα τα σκάνδαλα.
-ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ότι ο Καραμανλής μπορούσε αν ήθελε να πάει σε εκλογές τον Ιούνιο του 2009, μαζί με τις ευρωκλογές, όπως ζητούσε ο Παπανδρέου, αλλά αυτός προτίμησε να το παίξει χαλαρός, κοροϊδεύοντας με σποτάκια για «πράσινα παπαγαλάκια» όσους μιλούσαν για κρίση και επικίνδυνο κατήφορο της χώρας.
-ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ότι πάλι καλά που έγιναν εκλογές τον Οκτώβριο του 2009, γιατί χωρίς Πρωθυπουργό Παπανδρέου δεν θα υπήρχε ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης (ο Παπανδρέου έπεισε όλους τους ευρωπαίους να δανείσουν την Ελλάδα όταν δεν την δάνειζε κανείς) και η Ελλάδα από τις αρχές του 2010 θα είχε ζήσει εθνική τραγωδία βίαιης χρεοκοπίας.
-ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ότι θα ήταν ευχή για τον τόπο οι εκλογές να είχαν γίνει μαζί με τις ευρωεκλογές τον Ιούνιο του 2009 – μπορεί να μη γλυτώναμε το Μνημόνιο μετά την Καραμανλική λαίλαπα, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να πετύχουμε πιο ανθρώπινη προσαρμογή.
-ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, το έγκλημα που έγινε στη χώρα την περίοδο 2004-2009.
-ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ, ότι έφυγαν μόνο όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν πια να κρύβονται.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΦΥΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.

Τα...."πλυντήρια" κάνουν πως δεν το ξέρουν....!!!
Μαζί με κάποιους...."θεσμικούς εγγυητές", που λησμόνησαν τι έλεγαν για τον Καραμανλή τότε, ενώ σήμερα το έριξαν στη μούγγα για να μην χάσουν την καρέκλα και το προεδρικό αεροπλάνο....
Ιδεόλογοι....σοσιαλιστές...της ξεφτίλας...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.