Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Η ιστορία ενός ελλείμματος [έρευνα-βίντεο για το έλλειμμα 2009]


Εισαγωγή: Το ποστ αφορά σε έρευνα του epikairo.gr για το έλλειμμα του 2009. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε ένα μικρό βίντεο στο οποίο -και με λίγη δόση χιούμορ- παραθέτουμε τα βασικά σημεία στην υπόθεση του ελλείμματος. Στο δεύτερο μέρος παραθέτουμε λεπτομερώς την πλοκή των γεγονότων με συλλογή στοιχείων από διαφορετικές πηγές. Στο τρίτο μέρος κάνουμε μία αναφορά στις πολιτικές και παραγεγραμμένες ποινικές ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή.

1) βίντεο [Πηγές: Ευρωπαϊκή Επιτροπή, eurostat, IMF, Yπουργείο Οικονομικών, Γενικό Λογιστήριο Του Κράτους, Υπουργείο Υγείας, Τράπεζα Της Ελλάδος, Γ.Γ Επικοινωνίας & Ενημέρωσης, εκπομπή ''Φάκελοι'', εκπομπή ''Έρευνα'', εφημερίδα Τα Νέα, Nαυτεμπορική, euro2day]:





Μπορείτε να διαβάσετε τα γεγονότα που σχετίζονται με το βίντεο για το έλλειμμα του 2009 => LINK

2) Η πλοκή των γεγονότων: Παραθέτουμε την πλοκή των γεγονότων πριν & μετά τις εθνικές εκλογές του 2009, συνοδευόμενα από λεπτομερείς παραπομπές για περαιτέρω έρευνα από τους αναγνώστες => LINK

3) Πολιτικές ευθύνες => LINK / Ποινικές ευθύνες => LINK

Υ.Γ.: θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις φίλες και τους φίλους που ξόδεψαν χρόνο και κόπο για να στηθεί το συγκεκριμένο ποστ.

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.