Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

«Καθαρά» ρουσφέτια!

Την ιδέα της αντισυστημικής οργάνωσης, που είναι «εναντίον όλων», πλασάρει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής στις δημόσιες τοποθετήσεις της. Ωστόσο, οι πρακτικές του φασιστικού μορφώματος αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. 

Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», η Χρυσή Αυγή έχει διορίσει παιδιά, ανίψια και λοιπούς συγγενείς στη Βουλή και την Ευρωβουλή...

Μόνο τα «ρουσφέτια» του προφυλακισμένου αρχηγού της οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου, φθάνουν τα πέντε, ενώ ο υπαρχηγός Χρήστος Παππάς έχει «βολέψει» τρεις δικούς του! Μάλιστα, οι διορισμοί των συγγενικών προσώπων, οι οποίοι συνοδεύονται από παχυλούς μισθούς, έγιναν κρυφά από τους «πιστούς συναγωνιστές». Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και τα άτομα που εργάζονται για τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή, δεν ξέρουν ποιοι άλλοι είναι διορισμένοι.

Η οικογενειοκρατία που επικρατεί στη Χρυσή Αυγή δεν έχει προηγούμενο, με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να έχει «τακτοποιήσει» τρία ανίψια του στη Βουλή και την Ευρωβουλή. Μάλιστα, έχει διορίσει ακόμα και την εξ απορρήτων γραμματέα και λογίστρια της οργάνωσης, η οποία είναι σύζυγος του υπεύθυνου για τα διοικητικά της Χρυσής Αυγής. Το ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια.

Τα ρουσφέτια -> εδώ
Και τα καθαρά χέρια -> εδώ

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.