Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΤΑΎΡΟ ΨΥΧAΡΗ

Η αποκάλυψη του Σταύρου Ψυχάρη στο “ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ” της 21ης Σεπτεμβρίου 2014, ίσως αποδεχτεί η αποκάλυψη του 21ου αιώνα, τουλάχιστον, αλλά, δυστυχώς, δεν θα ζούμε στην αυγή του 22ου αιώνα για να το πανηγυρίσουμε και να το απολαύσουμε.

Λοιπόν, στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά εκατομμύρια υποκριτών (σε αυτούς περιλαμβάνεται, μάλλον και ο ίδιο ο κ. Ψυχάρης) οι οποίοι είχαν υψηλές καταθέσεις και μόλις ξέσπασε η κρίση, έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

Πρόκειται για συνταρακτική αποκάλυψη και όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του αφεντικού του ΔΟΛ, η κυβέρνηση τα αγνοούσε όλα και μόλις τώρα τα ανακάλυψε, ίσως και με τη βοήθεια του κ. Ψυχάρη. Ο οποίος υποστηρίζει ότι αυτός είναι ο “γόρδιος δεσμός” της ελληνικής οικονομίας, τον οποίο, με τη δική του, προφανώς, βοήθεια, θα κόψει η κυβέρνηση, του στενού του φίλου Αντ. Σαμαρά, τώρα που έμαθε την ύπαρξή του.

Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, ιδού τι γράφει στο συγκεκριμένο φύλλο της εφημερίδας του: “Εκατομμύρια Έλληνες, φοβούμενοι ότι η κρίση θα τίναζε στον αέρα την οικονομία, απέσυραν τις καταθέσεις τους από τις ελληνικές Τράπεζες. Τις μετέφεραν σε ξένες Τράπεζες εκτός Ελλάδος”.

Γι αυτό, δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε. Όλοι εσείς, τα εκατομμύρια των Ελλήνων, που υπονομεύσατε την οικονομία, βγάζοντας εκτός πατρίδας τα αμέτρητα χρήματα που είχατε, κατανοείστε, επιτέλους, ότι εκτός όλων των άλλων, αναστείλατε τη ρευστότητα των ελληνικών Τραπεζών, οι οποίες δεν μπορούν, από τότε, να δώσουν δάνεια σε επιχειρήσεις που οφείλουν μερικές εκατοντάδες άλλα δάνεια, όπως ο ΔΟΛ.

Και καθώς η κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα έγραψε η άλλη εφημερίδα του κ. Ψυχάρη, “Τα ΝΕΑ”, έχει αποφασίσει να δώσει φορολογική αμνηστία σε όσους επαναφέρουν τα χρήματα στη χώρα, σε ελληνικές Τράπεζες, για να λύσει, σύμφωνα με το αφεντικό του ΔΟΛ, τον γόρδιοι δεσμό της οικονομίας, σπεύσατε εσείς, τα εκατομμύρια των Ελλήνων, που κάνατε αυτή την ανθελληνική ενέργεια, να επιστρέψετε τα χρήματά σας. Διότι, τι να κάνει και ο κ. Ψυχάρης; Χωρίς ρευστότητα πως θέλετε να συνεχίσει, μέσω των μέσων ενημέρωσης που διαθέτει, να συνεχίσει να λέει τη γνώμη του, να διαμορφώνει την κοινή γνώμη σύμφωνα με τα πιστεύω και τα συμφέροντά του και να επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις (όπως ο ίδιος έγραψε πριν από δύο χρόνια, θεωρώντας το υποχρέωσή του);

Θα πείτε, ίσως, ας φέρει τα χρήματα που εκείνος έβγαλε στο εξωτερικό, για να χρηματοδοτήσει τον ΔΟΛ. Η απάντηση είναι απλή. Πρώτον, δεν είναι βέβαιο ότι ο κ. Ψυχάρης έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό. Επ΄αυτού, στο κύριο άρθρο της εφημερίδας του, που αναφέρεται στα εκατομμύρια των Ελλήνων που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό δεν κάνει λόγο για το αν έβγαλε και ο ίδιος χρήματα στο εξωτερικό. Δεύτερο, είναι βέβαιο ότι αν είχε βγάλει τα χρήματά του στο εξωτερικό, θα το είχε αναφέρει. Θα έγραφε, επωνύμως, το συγκεκριμένο ποσό που εξήγαγε, χωρίς να ελεγχθεί, παρότι η Τράπεζα της Ελλάδος γνωρίζει όλες αυτές τις συναλλαγές, θα ζητούσε συγνώμη και θα δήλωνε ότι θα επέστρεφε το ίδιο ποσό, μαζί με τους τόκους που κέρδισε, αν κέρδισε.

Και να είστε βέβαιοι ότι κι αν δεν το έκανε αυτή την Κυριακή, θα το κάνει οπωσδήποτε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014. Γι αυτό να τρέξετε όλοι να αγοράσετε “Το ΒΗΜΑ”, για να διαβάσετε την εξομολόγηση του κ. Ψυχάρη. Ή να ζητήσετε συγνώμη διότι, έστω και για μαι στιγμή, σκεφτήκατε ότι ο άνθρωπος αυτός θα μπορούσε να έχει βγάλει στο εξωτερικό έστω και ένα ευρώ από την προσωπική του περιουσία, αντί να κρατήσει τα χρήματά του στην Ελλάδα και να τα χάσει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

http://agenda-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.