Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Έξω οι ρουφιάνοι και οι πράκτορες από το ΠΑΣΟΚ

Μαύρη σελίδα γράφτηκε σήμερα στο ΠΑΣΟΚ. Ειδικότερα η ιστοσελίδα real.gr, ωσάν νέα Διεύθυνση Ασφαλείας και Επιτροπή Διαφώτισης και προπαγάνδας, φιλοξένησε ρεπορτάζ με φωτογραφικό υλικό με άτομα που "αποδοκίμασαν" τον Βενιζέλο την περασμένη εβδομάδα στην εκδήλωση του ΙΑΠ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το ρουφιανιλίκι της Real News διακινήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό ενημέρωσης του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω screenshot:


_08092014.jpg








Εμείς, από αξιοπρέπεια και σεβασμό στην προσωπικότητα των παιδιών των οποίων οι φωτογραφίες και τα πολιτικά φρονήματα διακινούνται στο διαδίκτυο, δεν πρόκειται να αναπαράγουμε τις φωτογραφίες και το εμετικό ρεπορτάζ, ζητούμε από τα πρόσωπα που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στο ρεπορτάζ να κινηθούν νομικά εις βάρος της ιστοσελίδας, η οποία παραβιάζει κατάφορα προσωπικά δεδομένα.

Όσο για το "επίσημο" ΠΑΣΟΚ, που τολμά να διακινεί, άρα και να υιοθετεί πρακτορίστικες μεθόδους, μόνο και μόνο για να "συλλάβει" τους υπαιτίους των υποτιθέμενων αποδοκιμασιών, έχουμε να πούμε ότι συνιστά μεγάλη ντροπή που το άλλοτε κραταιό κίνημα έχει καταληφθεί από τιποτένιους χαφιέδες, οι οποίοι δεν ντρέπονται να διακινούν προσωπικά δεδομένα στο διαδίκτυο.

Πού ξανακούστηκε επίσημη ενημέρωση κόμματος δημοκρατικού να υιοθετεί και να επιχαίρει για τέτοια δημοσιεύματα; Πού ξανακούστηκε δημοκρατικό κόμμα να πρακτορεύει μέλη και οπαδούς του; Που βρισκόμαστε, στη Σοβιετική Ένωση ή στην μετεμφυλιακή Ελλάδα;

Μήπως ο Βενιζέλος είναι ενήμερος του δημοσιεύματος; Μήπως εκείνος έδωσε εντολή να ταυτοποιηθούν οι "δράστες" του εγκλήματος πολιτικής αποδοκιμασίας προς το πρόσωπό του; Μήπως τελικά η περίφημη αποστροφή του "να έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στο παραβάν" ελέγχθη κατόπιν κατοχής στοιχείων από κείνον και την ομαδούλα που βρίσκεται γύρω του; Δεν θα μας έκανε εντύπωση ο ίδιος ο Βενιζέλος να έχει στην κατοχή του τέτοια στοιχεία, εδώ κατ' ομολογία του είχε στο σπίτι του απόρρητα σχέδια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και φυσικά τη λίστα Λαγκάρντ στο συρτάρι του!

Ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για το όργιλο του ύφους, αλλά πρέπει αυτές οι λογικές να αποβληθούν άμεσα από το Κίνημα και την Δημοκρατική Παράταξη. Πρακτοριλίκια, χαφιεδισμοί και κουκούλες είναι ξένες προς το DNA του ΠΑΣΟΚ. Και κάτι ακόμη: Αυτό το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι στόχος δεν είναι μόνο ο Παπανδρέου, αλλά και οι απλοί άνθρωποι και αγωνιστές που υποστηρίζουν τις αξίες και τις αρχές του. Το φρόνημα εκείνων θέλουν να κάμψουν, θέλουν να τους φοβίσουν και τους κρύψουν στα σπίτια τους, γιατί πολύ απλά φοβήθηκαν από την αθρόα προσέλευση της περασμένης Δευτέρας.

Το ΠΑΣΟΚ είναι συνδεδεμένο με αγώνες για δημοκρατία και δικαιώματα. Έξω οι πράκτορες και οι χαφιέδες από το Κίνημα


- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.