Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Γράμμωνε ο Μπαλτάκος τους χρυσαυγίτες;

Ο άνθρωπος που έλυνε και έδενε στο μέγαρο Μαξίμου μέχρι την αποκάλυψη του βίντεο με τον Κασιδιάρη, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και πρώτος τη τάξει σύμβουλος του πρωθυπουργού, ο πολύς Τάκης Μπαλτάκος δεν περιοριζόταν στις κοινωνικές επαφές και τα κουτσομπολιά με τους χρυσαυγίτες που φιλοξενούνταν σε γραφείο απέναντι από το δικό του.

Οπως αποκαλύπτεται από τα μηνύματα που έστελνε στον Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Μπαλτάκος λειτουργούσε ως άτυπος καθοδηγητής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και είχε κατορθώσει να λειτουργεί η κοινοβουλευτική ομάδα της ναζιστικής οργάνωσης ως παράρτημα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μπαλτάκος εμφανίζεται να περνά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και να δίνει εντολές για το πώς θα ψηφίσουν οι χρυσαυγίτες, σε ζητήματα που διαίρεσαν την τότε τρικομματική κυβέρνηση.

Μάλιστα, δεν παραλείπει να επιβραβεύσει τους χρυσαυγίτες για την απαράδεκτη στάση τους μέσα στην αίθουσα της Βουλής, ενθαρρύνοντας τους τραμπουκισμούς τους. [efsyn]

Epikairo: Πολύ σοβαρή αποκάλυψη της "Εφημερίδας των Συντακτών", η οποία μπορεί και να προκαλέσει πολιτικό σεισμό. Εφόσον επιβεβαιωθεί, αποδεικνύεται ότι ο Μπαλτάκος "γράμμωνε" τους χρυσαυγίτες, άρα η αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά ήταν καθοδηγούμενη, επομένως και ψεύτικη.

Είναι απίθανο ο Σαμαράς να μην γνώριζε τις κινήσεις Μπαλτάκου, γιατί οι χρυσαυγίτες υλοποιούσαν σαν πιστοί στρατιώτες τις εντολές Μπαλτάκου, μετατρεπόμενοι στο τραμπούκικο παράρτημα της σαμαρικής ΝΔ. Εφόσον αποδειχθεί αυτού του είδους η σύνδεση, η οποία μένει να εξακριβωθεί αν ήταν πριν ή μετά την δολοφονία Φύσσα τέτοιες μέρες πέρυσι, μπορεί και να εμπλέκει ποινικά τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης σε συμμετοχή ή ακόμα και στη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Η αποκάλυψη σήμερα της εφημερίδας δικαιώνει όσους πιστεύουν ότι το πρόβλημα "Μπαλτάκος" δεν λύθηκε με μόνη από την αποπομπή του στην κυβέρνηση. Οι ευθύνες του Σαμαρά, αλλά και του Βενιζέλου, οι οποίοι άφηναν (εν γνώσει τους;) τον Μπαλτάκο να γραμμώνει νεοναζιστές, είναι κολοσσιαίες και δείχνουν ότι για 2 τουλάχιστον χρόνια, ο πυρήνας της κυβέρνησης ήταν ακροδεξιός φύλακας, με τον Μπαλτάκο να πουλά ενδεχομένως και εξυπηρετήσεις στους χρυσαυγίτες, με την κυριότερη το ακαταδίωκτο των πράξεων τους..


- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.