Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Καρχιμάκης ξαναχτυπά…

Λίγο μετά την παραίτηση – καθαίρεση του Κώστα Κουκοδήμου, που από πολλούς αποδόθηκε σε έρευνα που ξεκίνησε από μία παρέμβαση του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, ο ίδιος …ξαναχτυπά.

«Ποιος υπουργός της κυβέρνησης φέρεται να μεθόδευσε και πώς, την απαλλαγή φορολογικού προστίμου, σε οικογενειακή του επιχείρηση», είναι ο τίτλος μόνο νέας του παρέμβασης.
«Κύριε πρωθυπουργέ

Είστε διατεθειμένος να διερευνήσετε ποιος υπουργός της κυβέρνησης σας φέρεται να επηρέασε, υπό την ιδιότητα του ως βουλευτή, Δ.Ο.Υ προκειμένου να μην διενεργηθεί έλεγχος στα φορολογικά στοιχεία οικογενειακής επιχείρησης (Α.Ε) στην οποία μετείχε και ο ίδιος ως μέλος της διοίκησης της;», ρωτά, σημειώνοντας ότι αποτέλεσμα της φερόμενης μεθόδευσης της μη διενέργειας του προβλεπόμενου ελέγχου ήταν να ακυρωθεί δικαστικά το σοβαρό πρόστιμο που τους επιβλήθηκε.

«Αν αυτό συνέβαινε σε ενα απλό πολίτη θα υπηρχε η ίδια αντιμετώπιση;», ρωτά. Διότι αν δεν ισχύει, γεγονός που εγείρει σοβαρό ηθικό ζήτημα και όχι μόνο, ρωτά να μάθει τι προτίθεται να κάνει… «Θα το καλυψετε; Ή θα ενεργήσετε οπως αρμόζει;»

http://www.matrix24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.