Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ζάππειο: «Γιώργο γερά να φύγει η Δεξιά»

Κατά την ομιλία του, ο Γιώργος Παπανδρέου, απάντησε γιατί γίνεται η έκθεση – αφιέρωμα στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο “Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή”, τονίζοντας ότι πρόκειται για “ελάχιστο φόρο τιμής στην Ελλάδα που αντιστέκεται κα θέλει να αλλάξει. Είναι μια απάντηση σε όσους συνειδητά θέλουν να απαξιώσουν την πορεία και τις τεράστιες αξίες και θέλουν ένα λαό ηττοπαθή, που δεν πιστεύει στον εαυτό του. Ουδείς αλάνθαστος, πρώτος εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη».

Και συνέχισε: «Ναι, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για την ιστορία αυτού του Κινήματος. Ο κόσμος μας αναζητά μια νέα αρχή, για ένα νέο ξεκίνημα για την αναγέννηση του Κινήματός μας. Αυτό δείχνει η παρουσία και η συμμετοχή σας στην εκδήλωση. Θα προσπαθήσω να υπηρετήσω αυτήν την ανάγκη όσο πιο απλά και ενωτικά, με συνείδηση της ευθύνης και της ιστορίας.

Κάποιοι τώρα μιλούν για εύκολες λύσεις, στηριζόμενοι στις δικές μας πλάτες…κληθήκαμε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο που μας κληροδότησε η συντήρηση, να μην κάνουμε το λάθος να είμαστε αδράνεις

Πολλά ψέμματα και στρεβλώσεις έχουν ακούσει οι δημοκράτες πολίτες. Το 2009 αποκαλύφθηκε το πραγματικό μέγεθος της δημοσιονομικής εκτροπής. Βρεθήκαμε στο έλεος της επίθεσης των αγορών.

Μόνοι μας αποτρέψαμε μια εθνική καταστροφή με το οικονομικό επιτελείο και την ΚΟ. Μόνοι μας και στο εξωτερικό. Δεν μας έδιναν χρόνο οι Ευρωπαίοι και στην Ελλάδα, άλλοι παρίσταναν τους μάγκες και μας λοιδορούσαν.

Οριστική σωτηρία της χώρας προϋποθέτει την οριστική και εκ βάθρων αλλαγή της χώρας».

Αφήνοντας αιχμές για Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι: “Αριστερά και Δεξιά συντηρούν τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Δεν μας λένε πού θα οδηγηθούμε, τους βολεύει το γνωστό πελατειακό παιχνίδι. Εμείς θελουμε να μιλήσουμε για την μετά πελατειακή Ελλάδα. Είναι μονόδρομος η νεοσυντηρητική επιλογή;”.







http://www.smartpost.gr/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.