Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Γελάει ο κόσμος με τους υπεύθυνους social media του ΠΑΣΟΚ..



Ένα περίεργο «τιτίβισμα» από τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στο Twitter έκανε για λίγα δευτερόλεπτα την εμφάνισή του στο timeline του κόμματος.

Το συγκεκριμένο tweet ασκούσε κριτική στην επιλογή του Ρανιέρι να αναλάβει πόστο στην Εθνική ομάδα ο Γιώργος Καραγκούνης. [enikos]

Το tweet έμεινε στον «αέρα» του Twitter για λιγότερο από 1 λεπτό και μετά κατέβηκε.

Epikairo: Οι υπεύθυνοι social media του ΠΑΣΟΚ είναι για πολλά χρυσά βατόμουρα. Η λειτουργία των social media αλλά και της επίσημης σελίδας του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την εποχή του Γιώργου Παπανδρέου, όπου όλοι, ακόμα και πολιτικοί αντίπαλοι του ΠΑΣΟΚ, είχαν να λένε για την προωθημένη διαδικτυακή λειτουργία μέσα από το μεράκι που κατέθεταν οι περίφημοι "εθελοντές διαδικτύου". Τώρα, έχεις τον κάθε κάφρο Δεληγκάρη ή όμοιό του, να υποπίπτει από την μια γκάφα στην άλλη, ένα ακόμη δείγμα ότι το κόμμα έχει εγκαταλειφθεί στην μοίρα του και έχει μετακομίσει σύσσωμο στην κυβέρνηση. Πάντως μην αδικούμε συλλήβδην τους εγκεφάλους που χειρίζονται το διαδικτυακό κομμάτι. Όταν είναι να προβληθεί ο Βενιζέλος ή να καρφωθούν σύντροφοι ως "κλακαδόροι", μια χαρά δουλεύει το σύστημα, σαν καλολαδωμένη μηχανή ένα πράγμα.

http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.