Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Το ΝΑΙ του Γιώργου Παπανδρέου

Στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης ο Ευάγγελος Βενιζέλος καταχειροκροτήθηκε όσο κανείς από την πτέρυγα της ΝΔ, έχει μια λογική, αυτή της επιβράβευσης που έφτασε το ΠΑΣΟΚ στο 3% -κάποιοι προτίμησαν να αφήσουν το γεγονός ασχολίαστο και να κάνουν κριτική στο ΝΑΙ του Παπανδρέου...

Στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν κατονόμασε τη σχέση της κυβέρνησης με τα μεγάλα συμφέροντα αλλά άδειασε με αυτόν τον τρόπο και τον Δραγασάκη, δείχνοντας ότι τα συμφέροντα έχουν 2 όψεις -κάποιοι προτίμησαν να αφήσουν το γεγονός ασχολίαστο και να κάνουν κριτική στο ΝΑΙ του Παπανδρέου.

Στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Πρετεντέρη και τεκμηρίωσε τον μηδενισμό του ελλείμματος και τα Ζάππεια που είχε ως αντιπολίτευση εξαγγείλλει -κάποιοι προτίμησαν να αφήσουν το γεγονός ασχολίαστο και να κάνουν κριτική στο ΝΑΙ του Παπανδρέου.

Για τους καλόπιστους, Το ΝΑΙ του Παπανδρέου έχει σαφείς πολιτικές προεκτάσεις και προφανώς αφορά στη χώρα και όχι στην κυβέρνηση. Η περίπτωση τού να πει ΟΧΙ ακυρώνει τον ίδιο και το γεγονός ότι επέλεξε να βάλει το συμφέρον της χώρας πάνω από το κόμμα του αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό #2011

Ο ΓΑΠ δεν μπορούσε και δεν έπρεπε να πει ΟΧΙ σε καμία των περιπτώσεων.

Tις κυβερνήσεις τις ρίχνει ο λαός με την ψήφο του· ενίοτε και ο Σαμαράς.


Όσο για τους κακόπιστους, οι οποίοι συνέδεσαν την ψήφο του με το σύνθημα ''Γιώργο, γερά, να πέσει η δεξιά'' (ναι, καλά το διαβάσατε), αυτοί θα του ασκούσαν κριτική και στο ΝΑΙ, και στο ΟΧΙ, και στο ΠΑΡΩΝ ,και στο ΑΠΩΝ και στο γεγονός ότι αναπνέει ακόμη.

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.