Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Γιάννα-Λάκης: το σύστημα τρόμαξε

Οι δύο πιο γνωστοί αντισυστημικοί της χώρας αγαπούν τις φωτογραφίσεις, την καλή ζωή και τη Μύκονο. Ο λαός τους γνωρίζει με τα μικρά τους ονόματα και τους φωνάζει η Γιάννα και ο Λάκης. Είναι αυτοί που το σύστημα άρχισε μόλις να φοβάται. Οι διαδρομές των δύο σπάνια συνέπεσαν, αν και κινούνται στον ίδιο χώρο, του πλούτου. Εκείνη από τους πιο πλούσιους Έλληνες, εκείνος από τους καλύτερους φίλους των πλουσίων Ελλήνων. Και οι δύο μαθαίνουν το σύστημα από μέσα, το κατακτούν, το υπνωτίζουν, το κάνουν φίλο τους και όμοιό τους. Για να το καταρρίψουν την κατάλληλη στιγμή.

Εκείνος την πολεμούσε σφοδρά για χρόνια, ίσως γιατί τα ομώνυμα απωθούνται. Ίσως γιατί σύχναζαν σε διαφορετικά γκαλά. Κάποτε η έχθρα τους πήρε τέλος. Ο τρόπος ήταν απλός κι εκείνη τον γνώριζε. Αγόρασε μία μεγάλη εφημερίδα, τον γνωστό αντισυστημικό Ελεύθερο Τύπο κι έδωσε προσφορά DVD σε συνέχειες όλη την πνευματική αντισυστημική εργασία του Λάκη, έναντι αμέτρητων αντισυστημικών ευρώ. Η έχθρα σταμάτησε, ο καλλιτέχνης δεν ξανάνοιξε το στόμα του για τη Γιάννα, μπήκε αυτοδικαίως στον κύκλο των επιχειρηματιών που δεν ακουμπούμε, δηλαδή όλων. Οι αντισυστημικοί έχουν το δικό τους τρόπο να συσφίγγουν τις σχέσεις τους.

Το σύστημα τρομοκρατήθηκε, κατάλαβε ότι το τέλος του είναι κοντά. Από τη στιγμή που η παρεξήγηση μεταξύ τους λύθηκε, τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου. Και βεβαιωθήκαμε και οι υπόλοιποι. Μετά τον αντισυστημικό Λάκη και η αντισυστημική Γιάννα βρήκε το κόμμα της. Και το λανσάρει. Ήρθε η ώρα επιτέλους να επαναστατήσουν μαζί.

http://www.protagon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.