Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Υπόγειες συμφωνίες Χατζηνικολάου με Μαρινάκη;

Ο Ν. Χατζηνικολάου εκτελούσε τις εντολές του Β. Μαρινάκη για να επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις... εμπλέκεται το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη και του Αντώνη Σαμαρά σε συναλλαγές με θέσεις για να επιστρέψει στη ΝΔ...

Όλες οι συνομιλίες βρίσκονται, μέσα από ΝΟΜΙΜΕΣ απομαγνητοφωνήσεις που έκανε η ΕΥΠ, στο ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ της δικογραφίας των στημένων παιχνιδιών που χειρίζεται ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Αριστείδης Κορέας.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες ανάμεσα στον Χατζηνικολάου και τον Μαρινάκη έγιναν παραμονές των επαναληπτικών εκλογών του Ιουνίου 2012 και αφορούν το πως θα "πείσει" και πως θα "προειδοποιήσει" ο δημοσιογράφος την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη να σταματήσει να ζητάει πολλά από τον Αντώνη Σαμαρά και να προσχωρήσει στη ΝΔ. Το θέμα αποκάλυψε ο Σ.Χίος και κανένα ΜΜΕ δεν παίζει την είδηση.

Ακολουθούν ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ από τις συνομιλίες:

Κλήση Χατζηνικολάου σε Μαρινάκη 20/5/12, 12:44:56

Ο Μαρινάκης ζητάει από το Χατζηνικολάου να γράψει ένα άρθρο για να "στριμώξει" την Ντόρα Μπακογιάννη για να επιστρέψει στην ΝΔ. Ο Χατζηνικολάου συμφωνεί και τον ενημερώνει ότι θα της τηλεφωνήσει και θα την προειδοποιήσει ότι αν δεν προσχωρήσει στη ΝΔ, θα τον βρει απέναντί της κλείνοντας με την φράση "μαλακία κάνει και ο Καρατζαφέρης και θα βρεθούμε με τον Τσίπρα πρωθυπουργό... με τους μαλάκες!"

Εισερχόμενο γραπτό μήνυμα από Χατζηνικολάου σε Μαρινάκη 20/5/12, 21:48:17
"ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΑ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ. 2108070 ... ... ...".

Κλήση Μαρινάκη σε Χατζηνικολάου 20/5/12, 21:56:17

Ο Μαρινάκης μαθαίνει από τον Χατζηνικολάου το "διάλογο" με την Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Χατζηνικολάου εκτιμά ότι "προσπαθεί να βολέψει όσους περισσότερους δικούς της μπορεί". Ο Μαρινάκης λέει στον Χατζηνικολάου να κατέβαινε η Ντόρα Μπακογιάννη στην Περιφέρεια της Ευρυτανίας, να πάρει την μονοεδρική και στην συνέχεια να απαιτήσει περισσότερες θέσεις για να βολέψει τους δικούς της!

Εξερχόμενο γραπτό μήνυμα από Μαρινάκη στον Χατζηνικολάου 21/5/12, 00:00:50
"The deal is done!"

Εισερχόμενο γραπτό μήνυμα από Χατζηνικολάου σε Μαρινάκη 21/5/12, 00:01:39
"ΩΡΑΙΑ!!!"

Καθ' όλη την διάρκεια των δύο ημέρών, ο Μαρινάκης συνομιλεί τηλεφωνικά ή στέλνει-δέχεται γραπτά μηνύματα και με άλλα τρία άτομα (Αλέκο, Κώστα, άγνωστη γυναικεία φωνή) καθορίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις αναφορικά με την Ντόρα Μπακογιάννη. Ο Κώστας ενημερώνει τον Μαρινάκη ότι ο Σαμαράς έδωσε 4 θέσεις στους δικούς της βουλευτές, ότι έκλεισε η συμφωνία και ότι αυτό πρέπει να το "πλασάρουν!" στα ΜΜΕ όσο πιο θετικά γίνεται. Ο Μαρινάκης αποκαλύπτει στον Αλέκο ότι μιλάει με τον "μικρό" (υπονοώντας τον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη) και όχι με τον Ισίδωρο (Κούβελο), και ζητάει από την άγνωστη να πιέσει την Ντόρα να δεχθεί να επιστρέψει στην ΝΔ με την φράση "πέταξε της καμμιά σπόντα!".



[πηγή: Noμικά Ανάλατα-fb] / Μπορείτε να δείτε τα ντοκουμέντα εδώ


- See more at: http://epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.