Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Μιχ.Καρχιμάκης: Η υποκριτική επίκληση του πρωθυπουργού

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργός, ως έναν εκ των εξωτερικών συντελεστών της πτώσης της κυβέρνησης Παπανδρέου και την πρόωρης λήξης της κυβέρνησης Παπαδήμου. «Η συνεχής επίκληση της σωτηρίας της πολύπαθης χώρας για την ικανοποίηση των προσωπικών φιλοδοξιών ας σταματήσει», σημειώνει ο κ. Καρχιμάκης.

Η παρέμβαση του κ. Καρχιμάκη:

«Ο κ.Πρωθυπουργός, ειδικά,δεν μπορεί να υπεραμύνεται της ανάγκης των κυβερνήσεων τετραετίας κάνοντας επίκληση των δυσκολιών της συγκυρίας για την χώρα και σωστά !(τις δυσκολίες εννοώ) όταν ο ίδιος ήταν ένας εκ των ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ συντελεστών της πτώσης της κυβέρνησης Παπανδρέου και της πρόωρης λήξης της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου και μάλιστα πάνω στη διετία .

Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η τετραετία και όταν οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά.

Η δε πλειοψηφία ήταν τόσο συντριπτική 255 βουλευτές στην πρώτη ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης Παπαδήμου που δεν δημιουργούσε κινδύνους για την σταθερότητα μέχρι το τέλος του 2013,αλλά εξανάγκασε σε εκλογές τον Μάιο του 2012.

Η υποκρισία λοιπόν ενός εκ των εξωτερικών αρχιτεκτόνων της ανατροπής της κυβέρνησης Παπανδρέου και της πρόωρης λήξης της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου ας σταματήσει.

Η συνεχής επίκληση της σωτηρίας της πολύπαθης χώρας για την ικανοποίηση των προσωπικών φιλοδοξιών ας σταματήσει.

Η ιστορία και η διαδρομή μας παρέχει συνεχώς αποδείξεις».

http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.