Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην παρουσίαση του Συμεών Κεδίκογλου

Την προσωπική του μαρτυρία για την ταραγμένη τετραετία 2009-2013, καταθέτει ο Συμεών Κεδίκογλου με το βιβλιο «Τομές με το παρελθόν», μια περίοδο που ο πρώην υπουργός έζησε στην πηγή των εξελίξεων και είναι σίγουρο πως θα απασχολεί για χρόνια τον ιστορικό του μέλλοντος. Ένας πολιτικός που έχει επιλέξει να μην χαϊδεύει αυτιά, να λέει τη δική του αλήθεια ακομα και αν δεν ειναι αρεστή στους πολλούς.

 Η παρουσίαση του βιβλίου θα γινει την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στη Χαλκίδα, με ιδιαίτερα ενδιαφέρον πάνελ, καθώς κεντρικός ομιλητής θα ειναι ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μαζί με τον αρθρογράφο της Καθημερινής Πάσχο Μανδραβέλη και τον συγγραφέα. 

Υπενθυμίζουμε οτι ο πρώην υπουργός είχε έρθει σε κόντρα με τον Β. Βενιζέλο μετα τις εκλογές οταν σε κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, χαρακτήριζε «αποτυχία» για το ΠΑΣΟΚ το εκλογικό αποτέλεσμα. «Όχι τόσο μεγάλη όσο περιμέναμε, χάρη στη συσπείρωση των τελευταίων ημερών, αλλά πάντως αποτυχία, καθώς χάσαμε 1 στους 3 ψηφοφόρους μας».... «Πήγαμε απο το 45% στο 12% και απο εκει στο 8%. Θα περιμένουμε την οριστική μας εξαέρωση;» 

Ο κ. Κεδίκογλου τόνιζε επίσης, πως δε μπορεί μια «καρέκλα» να σου στερεί το δικαίωμα να εκφράζεσαι και πως μια υπουργική θέση είναι θέση ευθύνης αλλά όχι αυτοσκοπός. Το σίγουρο ειναι πως πέρα απο το βιβλίο, το οποίο ο Συμεών Κεδίκογλου ετοίμαζε εδω και αρκετούς μήνες, όσα θα ειπωθούν στην παρουσίαση θα εχουν ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον.

image

http://www.athensvoice.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.