Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Απάντηση ουσίας ΓΑΠ στα επικοινωνιακά τερτίπια Βενιζέλου

«Να συμβάλει στην ενότητα του χώρου και να μη διασπάσει την παράταξη, καθώς η ενότητα του ΠΑΣΟΚ είναι εθνική, παραταξιακή και ηθική υποχρέωσή του» ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από τον Γιώργο Παπανδρέου, κατά τη συνάντηση που είχαν πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας...

Όπως έγινε γνωστό από πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, ο ο κ. Βενιζέλος είπε χαρακτηριστικά στον κ. Παπανδρέου ότι η θέση του είναι στην παράταξη και στα ψηφοδέλτιά της «για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη των εκλογών, όποτε κι αν γίνουν». [naftemporiki]


Γραφείο τύπου του Παπανδρέου: Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως είναι ήδη γνωστό, έχει καταθέσει τις απόψεις του και τις θέσεις του και για την πορεία της χώρας και για την πορεία του κινήματος, που παραμένουν σε ισχύ και είναι αναγκαίες.
Προτάσεις, που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της προϊούσας διάλυσης που εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα, της αναγέννησης και ανασυγκρότησής του.
Επ´ αυτών δεν υπήρξε ουσιαστική απάντηση.


Εpikairo: Πρόκειται περί αστείας πολιτικής πρωτοβουλίας από πλευράς Βενιζέλου. Αντί, λοιπόν, να καλέσει τον Παπανδρέου και να συζητήσει επί του πολιτικού πλαισίου που έθεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος τού ζήτησε ξανά να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια για την ενότητα του χώρου. Ε, δεν τον λες και χώρο ή παράταξη το 3%, απόκομμα το κατήντησε το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος.


Πάλι καλά που δεν τον φώναξε να φάνε γιαπράκια



- See more at: http://www.epikairo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.