Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Πολιτικό συνέδριο ΠΑΣΟΚ τώρα για να απενεχοποιηθούμε απέναντι στην κοινωνία!

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Όπως ένας τοξότης που χάνει τον στόχο, έτσι κι εμείς έχουμε χάσει τον στόχο της πολιτικής παρέμβασης και της ύπαρξης σαν κόμμα.
Συμπεριφερόμαστε αδέξια, τυφλά, απολίτικα, και το μόνο που μας μένει είναι να διαχειριζόμαστε την χλεύη τον καταλογισμό ευθυνών για το παρελθόν και τις ενοχές για την σημερινή οικονομική κατάσταση.
Αλλά ας θυμηθούμε όλες εκείνες τις επαναστατικές αλλαγές που έγιναν στο παρελθόν.
Είναι σίγουρο ότι θα δούμε ότι μας οδήγησαν σε ένα καλύτερο μέλλον, με τις αναμενόμενες υποχρεώσεις! 

Ας κάνουμε τους άλλους να καταλάβουν ότι σήμερα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατότεροι και πολιτικά ποιο ώριμοι από ότι χθες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε!
Ας σταματήσουμε να κάνουμε αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και ας αρχίσουμε να ορθώνουμε πολιτικό λόγο όπως είχαμε συνηθίσει να κάνουμε τόσα χρόνια.
Ας σταματήσουμε να φοβόμαστε μήπως κάνουμε λάθη, λες και είμαστε πρώτο κόμμα, γιατί μέσα από αυτά όταν τα αποδεχτούμε θα είμαστε πιο παραγωγικοί μαθαίνοντας αλλά ας έχουμε και σαν πρότυπο τις εκθέσεις ιδεών τα πολιτικά μανιφέστα των συνεδρίων του ΠΑΣΟΚ που άφησαν εποχή και για τις άλλες πολιτικές δυνάμεις με την πολυσυλλεκτικότητα και τις ριζοσπαστικές θέσεις
που γεννήθηκαν μέσα από αυτά!

Μας μιμούνται για αυτά που διδάξαμε πριν τόσα χρόνια και δεν μπορούμε να αναστηθούμε και να ξεκολλήσουμε από το συντηρητικό τέλμα της συγκυβέρνησης.

Πόσο ακόμα θα χρεωθούμε την σωτηρία της Ελλάδας?

Για πόσο ακόμα θα πληρώσουμε για την πατριωτική μας ευαισθησία και τιμιότητα
νιώθοντας ένοχοι εσαεί απέναντι στην κοινωνία?

Ας αρχίσουμε να απενοχοποιούμε τους εαυτούς μας και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ
απέναντι στους ψηφοφόρους μας και τον απλό κόσμο, γιατί τους έχουμε αφήσει να λοιδορούνται και να απολογούνται από τον κάθε πολιτικά τυχοδιώχτη.
Μας φορτώνουν όλη την πολιτική και οικονομική κατάσταση και δεν υπάρχει κανείς να αντιδράσει.
Δεν έχει πια χρόνο η Ελληνική κοινωνία να ανέχεται τους εναπομείναντες καιροσκόπους της πολιτικής που αυτή την στιγμή βρίσκονται στο απυρόβλητο.

Τώρα που μερικοί νέοι άνθρωποι με ταλέντο και απόψεις αντιστέκονται στην σημερινή νομενκλατούρα που θέλει να καταργήσει το ιστορικό ΠΑΣΟΚ μερικοί θέλουν να τους βάλουν στο περιθώριο για να οικειοποιηθούν λίγο ακόμα την κυβερνητική θαλπωρή.
Δεν μπορεί ακόμα το σύστημα και το κόμμα με τα συντηρητικά αντανακλαστικά να βάζει στο περιθώριο επαναστατικές κινήσεις και φρέσκιες ιδέες ανθρώπων που δεν θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτούς πριν την ώρα τους και απλά καταθέτουν το αυτονόητο την αλήθεια και την ειλικρίνεια επειδή γίνονται αποδέκτες των μηνυμάτων του απλού κόσμου που δεινοπαθεί πληρώνοντας τα λάθη άλλων.

Τέλος οι μεγαλοστομίες και τα εύηχα συνθήματα αν δεν καταφέρουμε να απενοχοποιηθούμε στα μάτια της κοινωνίας θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε την παρείστικη πολιτική που εφαρμόζει αυτή την στιγμή η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Τέλος στην πλασματική αυταρέσκεια και στα συντροφικά παλαμάκια ανάγκης που οδηγούν σε παρατεταμένη πολιτική μιζέρια και την εντεταλμένη εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ!
Συνέδριο πολιτικό, καταστατικό αυθεντικό του ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη λύση!
Η Πρέβεζα σήκωσε νωρίς την σημαία του ΠΑΣΟΚ που άλλοι θέλουν να την καταργήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.