Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Γ.Πεταλωτής :ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ

Πάντα αντικειμενική και ευέλικτη... η Μαρία ΣΠΥΡΑΚΗ πάλαι πότε ΠΑΣΟΚ, μετά δημοσιογράφος ΜΕGA και μετά ευρωβουλευτής της ΝΔ !!!

Στην "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" επι λέξει , στο τραπέζι της "σταθερότητας" όπως έγραψε σοφός φίλος, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους " όταν λέμε μνημόνιο μην έχετε στο μυαλό σας τον Παπανδρέου που τον έστησαν στο Καστελλόριζο αλλά την μέθοδο διευκόλυνσης πληρωμής απο τους εταίρους μας των χρεών μας "... και προφανώς άπαντες συμφώνησαν έστω και δια της σιωπής...
Μόνο που την ταύτιση του κακού μνημονίου με τον τρισκατάρατο και πουλημένο Παπανδρέου, την κάνατε εσείς, επί χρόνια Μαρία και οι παρακαθήμενοί σας,, μέχρι να αποκτήσετε τη δέουσα ευελιξία . Εσείς και εκεί που είσασταν και που τυπικά πλέον είστε ...
Στερνή μου γνώση...

Άσε που το τραπέζι απεφάνθη για το νέο κόμμα Παπανδρέου . Το είπαν με ένα στόμα μια φωνή "ΤΕΛΕΙΩΣΕ". Ανακουφισμένοι γιατί οι άλλες που έχουν τους στενοχωρούν. Να και μια δημοσκόπηση που τους δικαίωσε.

Ο δε κάποτε συγγραφέας και γνωστός γυρολόγος ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ μεσα στον πόιο του για το ΠΑΣΟΚ , χαριτολόγησε με τις πετυχημένες black - βλακ χαριτωμενιές του, οτι έπρεπε να γίνει ερώτημα πόσο κακό κάνει στο ΠΑΣΟΚ.
Μάλλον για να έχει μια ανοιχτή πόρτα και για το επόμενο σάλτο του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.