Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί ο κ. Μητρόπουλος να μη μιλάει για δικαστήρια, όταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μιλάνε όπως οι Καμμένος-Τσίπρας;

Ο Αλέξης Μητρόπουλος είπε επί λέξει τα εξής: "Ο Παπανδρέου θα λογοδοτήσει για το Καστελόριζο σε Εξεταστική ή Ειδικά Δικαστήρια" [εδώ] ...

Πληροφορούμαστε ότι ο Μητρόπουλος, σε προσωπικές του συζητήσεις, αναφέρει ότι ο Παπανδρέου θα ''κλέψει'' περισσότερες από 5 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που κάνει κόμμα. Οπότε, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει πολιτική επιχειρηματολογία για να τον μεταπείσει, απειλώντας τόν ότι θα λογοδοτήσει σε ειδικά δικαστήρια. Θα μπορούσε ακόμη να προτείνει να τον κρεμάσουν στο σύνταγμα και να παίζουν μπάλα με το κεφάλι του οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά το κρατά για τον υγιή προεκλογικό διάλογο που μας έχει συνηθίσει η αριστερά των τελευταίων ετών.

Βέβαια, ο Μητρόπουλος ξέχασε να μας μιλήσει για τις ηρωικές προσπάθειες του Καραμανλή που «εξυγίανε» την οικονομία, έφερε την διαφάνεια και την αξιοκρατία, και ανετράπη από τον Παπανδρέου, τους Ρώσους και την ομάδα Άλφα. Φαίνεται ότι το ιδεολογικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η δεξιά αλλά ο «χουντοβασιλικός» Παπανδρέου.

Ας δει ο κύριος Μητρόπουλος και οι όμοιοί του το βίντεο του epikairo με τα μη αμφισβητήσιμα στοιχεία για το πώς χρεοκόπησε η χώρα και μπήκε στο μνημόνιο:




Θα μπορούσαμε να αποδώσουμε την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του Μητρόπουλου αλλά και των ομοίων του από τον ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτική αγραμματοσύνη. Όμως υπάρχουν και τα λαμπρά μυαλά του ΠΑΣΟΚ που μεταλαμπαδεύουν πολιτική γνώση. Αναφέρουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:

Πριν λίγες μέρες ο κ. Γρηγοράκος είχε πει για το Καστελόριζο:
Δημοσιογράφος: "Πρόσφατα ο κ. Βενιζέλος άφησε αιχμές για τον τρόπο που λήφθησαν οι αποφάσεις το 2010."

Γρηγοράκος: "Το 2010 δεν ρωτήθηκα σε τίποτα. Ήμουνα τότε ήδη βουλευτής 10 χρόνια. Είχα μάθει να λειτουργώ συλλογικά, επειδή ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ. Να μιλήσουμε για Κεντρική Επιτροπή, Εκτελεστικό Γραφείο, Κοινοβουλευτική Ομάδα, Υπουργικό Συμβούλιο – κοιτάξτε Όργανα που υπάρχουν στις Δημοκρατίες. Αυτοί οι θεσμοί της Δημοκρατίας, όσο και αν θέλει ο Γιώργος να δικαιολογήσει και να λέει ότι πιστεύει στη Δημοκρατία, Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΝΕΝΑΝ! Πήγε στο ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ και μας ανακοίνωσε τις αποφάσεις του. Και έρχεται σήμερα και μας λέει δεν κάνει κάτι καλά το ΠΑΣΟΚ. Θέλω να μάθω τοσο λωτοφάγους έχει δίπλα του; ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ; Κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε όσο σκληρά και αν είναι." [link]

Ποια η πραγματική διαφορά μεταξύ Γρηγοράκου και Αλέξη Μητρόπουλου;
Η Χαριλάου Τρικούπη αντέδρασε στις δηλώσεις του δεύτερου, αλλά δεν είπε τίποτα για τις δηλώσεις του πρώτου.

Γιατί ο κ. Μητρόπουλος να μη μιλάει για δικαστήρια, όταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μιλάνε όπως ο Καμμένος και ο Τσίπρας;


- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.