Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

“Αφήνουμε το ΠΑΣΟΚ- Πάμε με τον Γιώργο”

Τη συμπόρευση της με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου ανακοίνωσαν πολλά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, που συγκρότησαν ήδη τον πρώτο οργανωτικό πυρήνα, που θα συνεδριάσει την Τετάρτη στην 6 μ.μ. σε αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Ένα από τα στελέχη αυτά, η Δήμητρα Αγκαθίδου, πρώην δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό Μπόλαρη, εξήγησε τις ενέργειες τους στην εκπομπή “Εδώ Μακεδονία”.

“Υπάρχει ενθουσιασμός. Πολύς κόσμος αυτοοργανώνεται. Δεν τού ταιριάζει η εικόνα του σημερινού ΠΑΣΟΚ και θέλει μία διαφορετική πολιτική εκπροσώπηση” τόνισε η κ. Αγκαθίδου, που πρόσθεσε ότι “μοναδική αγωνία της ηγετικής ομάδας δεν ήταν να ανασυγκροτήσει τη Δημοκρατική Παράταξη και το κόμμα, ούτε να επηρεάσουν την κυβέρνηση Σαμαρά σε πιο φιλολαϊκές θέσεις αλλά να διατηρήσουν για τον εαυτό τους κυβερνητικές θέσεις”.

Κατά την ίδια, η συγκρότηση και η προσωπικότητα του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και η πορεία του στη διακυβέρνηση του τόπου, “την οποία κάποιοι την τερμάτισαν απότομα”, εγγυώνται μία θετική πορεία για το νέο κόμμα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις τηλεθεατών, η κ. Αγκαθίδου σημείωσε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου κακώς κατηγορείται ως υπεύθυνος για την ένταξη της χώρας στο Μνημόνιο και το ΔΝΤ, καθώς “οι ευθύνες θα πρέπει να επιρριφθούν σε όσους έφτασαν τη χώρα στο σημείο που η προσφυγή στη διεθνή βοήθεια να είναι απολύτως αναγκαστική”.

http://edomakedonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.