Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Παπανδρεου: ενα όνομα που φοβίζει το κατεστημένο

Ο Γιώργος Παπανδρέου άκουσε τα πάντα: προδότης -Τσολάκογλου- ξοφλημένος- γυρολόγος.... Χλευάστηκε, λοιδορήθηκε... Σε ανάλογο βαθμό είχε γίνει προσπάθεια να αμαυρωθεί το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου την περίοδο που έμεινε στην ιστορία ως το "βρώμικο 89".

Από το χορό της απίστευτης παραπληροφόρησης και προπαγάνδας δεν γλύτωσαν ούτε ο Νίκος, ούτε ο Ανδρέας, ούτε η Σοφία (παρόλο που η οικογένεια Παπανδρέου σε αντίθεση με άλλες πολιτικές οικογένειες ΔΕΝ έχει άλλο μέλος από τον Γιώργο Παπανδρέου στην ενεργό πολιτική)

Αγαπητός στόχος αποδείχθηκε όμως, η Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία παρότι ζει αποτραβηγμένη από τα κοινά και την έντονη κοινωνική ζωή, θεωρούν αποτελεί την "εύκολη" λεία, προκειμένου βέβαια, τελικά, να χτυπήσουν τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου. Η ανάμειξη του ονόματός της στη Λίστα Λαγκάρντ είναι ένα από τα θέματα που αναμασούν οι ψεκασμένοι διώκτες των Παπανδρέου, ενώ η ίδια έχει πανηγυρικά αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα.

Είναι πραγματικά απίστευτο το μένος εναντίον του, ακόμα και σήμερα που βρίσκεται εκτός κοινοβουλίου.
Γιατί; Μα, επειδή είναι ένας ανυποχώρητος δημοκράτης που παλεύει για τις ιδέες του και προς μεγάλή τους έκπληξη βρίσκει συνοδοιπόρους μια μερίδα πολιτών που ψάχνει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Ας αφήσουν λοιπόν, τα φτηνά κόλπα σε βάρος του

http://allagi2015.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.