Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Δικαίωση της Μαργαρίτας Παπανδρέου από το ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ

Τι αναφέρει έγγραφο του ΣΔΟΕ για ανάμιξη της Μαργαρίτας Παπανδρέου στη διαβόητη λίστα Λαγκάρντ

Ανθή Κουτσουμπού
Νοέμβριος 13 2014 22:59


Έγγραφο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, το οποίο ξεκαθαρίζει ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου δεν συνδέεται με τη διαβόητη λίστα Λαγκάρντ, έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η μητέρα του τέως πρωθυπουργού.

Το έγγραφο υπογράφεται από τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Στυλιανό Στασινόπουλο και ουσιαστικά διαψεύδει όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας προ περίπου δύο ετών, σύμφωνα με τα οποία οποία η Μαργαρίτα Παπανδρέου ήταν δικαιούχος λογαριασμού 500 εκατ. ευρώ, που περιλαμβανόταν στη λίστα Λαγκάρντ.

Να σημειωθεί ότι η κα Παπανδρέου έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του ΣΔΟΕ και ΜΜΕ για την συγκεκριμένη υπόθεση.

"Σε απάντηση της σχετικής από 6-11-2014 αιτήσεώς σας, θέλω να σας βεβαιώσω ότι από την έρευνα των υπηρεσιών του ΣΔΟΕ στη γνωστή λίστα Λαγκάρντ ή σε οποιαδήποτε άλλη λίστα δεν υπάρχει το δικό σας όνομα ως δικαιούχου ή έχει προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο που να συνδέεται το όνομά σας.

Σας δηλώνω ότι ουδέποτ4 προέβην σε συνεντεύξεις ή αναφορές σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο ότι δήθεν είστε δικαιούχος ποσού 500 εκατ. ευρώ ή άλλου ποσού, τα δε δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου που αναφέρονται στο πρόσωπό σας ουδεμία σχέση έχουν με τις έρευνες, τις οποίες έχει διενεργήσει η υπηρεσίας μας", αναφέρει το έγγραφο.

Και συνεχίζει: "Στη σχετική κατάθεσή μου στον Οικονομικό Εισαγγελέα, όπου αναφέρθηκε το όνομά σας στις 3-10-2012, αυτό δεν είχε προκύψει από σχετική επεξεργασία στοιχείων και συγκεκριμένα της λίστας Λαγκάρντ ή οποιασδήποτε άλλης λίστας, αλλά αναφέρθηκε ως πληροφορία από διευθυντικό στέλεχος στις 2-10-2012 σε σύσκεψη διευθυντικών στελεχών της υπηρεσίας μου.

Σας σέβομαι ως πολίτη αυτής της χώρας και δεν έχω απολύτως καμία σχέση με τις ασύστατες συκοφαντικές διαδόσεις εις βάρος σας, τις οποίες επικρίνω και εγώ από τη θέση μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.