Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Αυτοί είναι οι 38 πολιτικοί που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό [λίστα]

Το θέμα Χαρδούβελη δεν είναι το μόνο που έχει προκαλέσει ένταση στην πολιτική σκηνή, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «παραπολιτικά», 38 πρώην πρωθυπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, νυν και πρώην υπουργοί και βουλευτές, είχαν και έχουν αποταμιεύσεις σε ξένες τράπεζες, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Πόθεν Έσχες.
Μάλιστα, την ίδια ώρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, σε ερώτησή του προς τον κ. Νικολούδη για το θέμα των καταθέσεων του πρώην ΥΠΟΙΚ, ζητά να ενημερωθεί αν έχει διατάξει ανάλογη έρευνα και για τους τέσσερις βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό, σύμφωνα με της ετήσιες δημοσιευμένες δηλώσεις των βουλευτικών πόθεν έσχες.
lista_3
lista2_1
Να σημειωθεί ότι, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της «RealNews» της Κυριακής, ο Γκίκας Χαρδούβελης έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό. Ως πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο νυν υπουργός Καταπολέμησης της Διαφθοράς Π. Νικολούδης, με επείγον έγγραφο προς τη Βουλή, ζητά να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του πρώην υπουργού Οικονομικών [διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.