Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Τι θα γινόταν αν ο Παπανδρέου διόριζε τον πρώτο ξάδελφό του ως σύμβουλο στο ΥΠΕΞ;

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο διορισμός του Γ. Τσίπρα του Ηρακλή στο πολιτικό γραφείο του Ν. Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου, σύμφωνα με το Βηματοδότη. [7imeres]

"Αν διαβάσετε την Εφημερίδα Κυβερνήσεως θα διαπιστώσετε ότι υπήρξε ένας διορισμός στο υπουργείο Εξωτερικών", γράφει ο Βηματοδότης και αποκαλύπτει ότι τη θέση ειδικού συμβούλου στο συγκεκριμένο υπουργείο πήρε ο πρώτος ξάδερφος του Αλ. Τσίπρα και πρώην αρθρογράφος στην εφημερίδα "Αυγή".

Διαβάζουμε στο Βηματοδότη:

Πρόκειται για τον Γεώργιο Τσίπρα του Ηρακλή, ο οποίος διορίζεται με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών στο πολιτικό γραφείο του Ν. Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου. Ο Γ. Τσίπρας τυγχάνει να είναι πρώτος εξάδελφος του Πρωθυπουργού, διεθνολόγος (και αρθρογράφος της «Αυγής») και είχε εμφανιστεί στο υπουργείο Εξωτερικών από την πρώτη ημέρα, από την ώρα δηλαδή που ο κ. Κοτζιάς το παρέλαβε από τον Ευ. Βενιζέλο

Epikairo: Κάποιοι θα πουν ότι βγάζουμε ξύγκι από την "αντιπολιτευτική μύγα", αλλά ας φανταστούμε ότι αντί του Τσίπρα, πρωταγωνιστούσε ένας άλλος πρωθυπουργός, π.χ. ο Γιώργος Παπανδρέου, τι θα γινόταν τότε στις διαδικτυακές ρούγες; Ο κακός χαμός, με το επιχείρημα σαν μαρκίζα να αχνοφωτάει: "ο πρωθυπουργός που μας οδήγησε στα μνημόνια, διορίζει συγγενείς και φίλους την ώρα που ο λαός πεινάει".

Αντί για Παπανδρέου έχουμε Τσίπρα, ο οποίος κατά το ρεπορτάζ έκανε δώρο μια "αργομισθία" στον πρώτο ξάδελφό του, που πριν κολλούσε ένσημα στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την Αυγή. Αυτή η είδηση, που θα περάσει στα ψιλά, τι αποδεικνύει; Ότι υπάρχουν έξω από πολιτικά και υπουργικά γραφεία στρατιές ανθρώπων που ονειρεύονται διορισμό, έστω και πρόσκαιρο, στο γκουβέρνο, ως ανταπόδοση της κομματικής δουλειάς. 

 Αλλά είπαμε, το 80% των ελλήνων υποστηρίζει τον Τσίπρα, ο οποίος το εκλαμβάνει ως δικαίωμα, ως προνομία νεποτισμού. Καλή μας αρχή σύντροφοι..

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.