Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Στρατιές ΣΥΡΙΖΑίων στην κρατική μηχανή (ονόματα)

Καταρρέουν μέρα με τη μέρα, τα παραμύθια που πωλούσαν όχι μόνο προεκλογικά (αυτό είναι το λιγότερο) αλλά και μετεκλογικά, ο Τσίπρας και οι δικοί του περί αξιοκρατίας στη στελέχωση της κρατικής μηχανής και «πράσινα» άλογα. Όλα πήγανε στο βρόντο «πατρίς, θρησκεία, βασιλιάς», που λέει κι ο τραγουδοποιός!

Ξαδέλφια, παρά-ξαδέλφια και κομματικά στελέχη της Κουμουνδούρου, έπιασαν τα πόστα, τη στιγμή που ετοιμάζουν και θέσεις αναπληρωτών γενικών γραμματέων (μετά συμβούλων και συνεργατών) για να βολέψουν ακόμα περισσότερους.


Ο εξάδελφος κ. Γεώργιος Ηρακλέους Τσίπρα στο ΥΠΕΞ, ήταν μόνο η αρχή.Στο υπουργείο Εργασίας, ο Πάνος Σκουρλέτης έχει πλέον στην ομάδα του τον πρώην δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Γιώργο Φλωράτο, ενώ τρία εξέχοντα νεότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναλάβει θέσεις-κλειδιά. Ο λόγος, αρχικά, για τη Μαργαρίτα Σύρκου, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, η οποία έχει και δική της επιχείρηση παροχής συμβουλών σε θέματα μάρκετινγκ και πωλήσεων (γραμμένη στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών). Επειτα, ο Σέργιος Σερμπέτης, εργατολόγος, θα είναι ο νομικός σύμβουλος του υπουργού Εργασίας και διευθυντής του γραφείου θα είναι ο Δημοσθένης Παπασταμόπουλος,καθηγητής σε ΤΕΙ και μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τα πρώτα γραφεία που άρχισαν να στελεχώνονται είναι και αυτό του υπουργού Οικονομίας. Ο Γιώργος Σταθάκης , όπως γράφουν τα “Παραπολιτικά”, έχει πάρει στο γραφείο του ως ειδικές συμβούλους τις Ελένη Ζέρβα, Καλοτίνα Καραγεωργίου, Ελένη Πρεσβέλου και Μαρία Ξιφαρά, η οποία είναι μέλος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας.

http://lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.