Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Ταρατατζούμ


Η αφίσα αυτή είναι από το fb-προφίλ του Αλέξη Τσίπρα εν έτει 2011, για την ακρίβεια στις 24/10...

Εκείνη την εποχή ο Καμμένος ήταν ακόμη στη ΝΔ, o Σαμαράς έβγαζε αντιμνημονιακό διάγγελμα ανήμερα της παρέλασης χαρακτηρίζοντας το PSI ως απώλεια εθνικής κυριαρχίας και ο άλαλος Καραμανλής είχε επενδύσει στη λυτρωτική προπαγάνδα του Σαμαρά που τον έβγαζε λάδι για τη χρεοκοπία της χώρας.

Έκτοτε, άλλαξαν πολλά. Ο Τσίπρας ταυτίστηκε με τον αντιμνημονιακό Καμμένο, έκαναν το ισοσκελές τρίγωνο με Καραμανλή και έβαλαν στο κέντρο τον Παυλόπουλο ως επισφράγισμα της συμφωνίας. Τέτοιο deal της αριστεράς με την δεξιά δεν ματαξανάγινε. Ακόμη και το '89 φαντάζει ως μία έντιμη συμφωνία μπροστά του

Έτσι, εκεί που η αριστερά έβγαινε στους δρόμους για να περπατήσει ή να διαδηλώσει, αύριο θα ντυθεί στα χακί, θα πιάσει από το μαντήλι τον Ζουράρι, τον Νικολόπουλο, τον Κουίκ και θα χορεύει τσάμικα ενώ ο κόσμος θα κουνά νευρικά τα πλαστικά σημαιάκια του έθνους. Οι δε υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, αντί να σατιρίσουν το χάλι της εθνικόπληκτης πρώτης φοράς αριστεράς, έχουν γίνει οι μικροί τυμπανιστές που δίνουν το ρυθμό στη φαντασίωση του κάθε ακροδεξιού.

Ένα δύο, εν δυό, εν δυό

http://www.epikairo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.