Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Μέρκελ: “H Τρόικα θα συνεχίσει κανονικά την αξιολόγηση της Αθήνας”

Κοινή συνέντευξη Τύπου παρέθεσαν μετά τη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες καιτοποθετήθηκαν αμφότεροι για το ζήτημα της Ελλάδας ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και η Ανγκελα Μέρκελ.

Εκείνο που έκανε, πάντως, τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι το γεγονός πως η Γερμανίδα καγκελάριος χρησιμοποίησε ξανά την… απαγορευμένη λέξη.
«Εχουμε κάνει μέχρι τώρα ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμα για την Ελλάδα θα είναι επιτυχημένο. Το γερμανικό κοινοβούλιο το ψήφισε και η Τρόικα θα συνεχίσει την αξιολόγηση» τόνισε η Ανγκελα Μέρκελ δημιουργώντας προβληματισμό στην Αθήνα η οποία έχει προσπαθήσει να βγάλει αυτή τη λέξη από την συζήτηση.
Αναφορικά με το τρίτο πακέτο στήριξης η Γερμανίδα καγκελάριος υποστήριξε ότι «κάνουμε ότι μπορούμε για να ολοκληρώσουμε το δεύτερο πρόγραμμα για την Ελλάδα. Δεν υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για τρίτο πρόγραμμα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε «Για την Ελλάδα θα επικεντρωθούμε στο να ολοκληρωθούν τα συμφωνηθέντα του Eurogroup. Το τρίτο πρόγραμμα είναι απλά φημολογία, καλύτερα να αποφευχθεί.

http://gatosstakeramidia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.