Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Πυρ και μανία οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ με τον Κατρούγκαλο

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τους είπε ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημά τους για επαναπρόσληψη. «Προεκλογικά οι υποσχέσεις περίσσευαν» η απάντησή τους.

«Προεκλογικά οι υποσχέσεις περίσσευαν», σχολιάζουν με απογοήτευση οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που άκουσαν τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο, να τους λέει πως δε μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημά τους για επαναπρόσληψη.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος Καθαριστριών και Καθαριστών του Υπουργείου Οικονομικών «Η Φροντίδα», αναφέρει τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 3.4.2015 συνάντηση του Συντονιστικού καθαριστριών και καθαριστών με σύμβαση έργου του Υπουργείου Οικονομικών και συνδικαλιστών με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κατρούγκαλο, με θέμα την επαναπρόσληψή μας στο Υπουργείο Οικονομικών.

Αφού συζητήθηκε το αίτημα και δόθηκαν τα απαραίτητα υπομνήματα για να ενταχθούμε στο νομοσχέδιο για την επαναπρόσληψή μας, η απάντηση του Υπουργού ήταν: Δε μπορεί να γίνεται δεκτό το αίτημά σας, επειδή είστε με σύμβαση έργου και τίθεται θέμα αντισυνταγματικότητας.

Επειδή προεκλογικά οι υποσχέσεις περίσσευαν, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα και είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε όλες μας τις δυνάμεις και να προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες στα πλαίσια του Νόμου μέχρι να δικαιωθούμε.»

Γιώργος Κατρούγκαλος - Απολυμένες καθαρίστριες
Γιώργος Κατρούγκαλος - Απολυμένες καθαρίστριες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.