Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Οικονομική αυτοδυναμία του κινήματος-Ενημέρωση τραπεζικού λογαριασμού στην εθνική τράπεζα

Αθήνα, 21 Μαΐου 2015

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη, τους Φίλους και τις Ομάδες Πρωτοβουλίας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Η Ιδρυτική Διακήρυξη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας, διαπνέεται από τις αρχές και τις αξίες μας. Αρχές και αξίες, που σηματοδοτούν πέραν όλων των άλλων, την αυτονομία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας, αλλά και τη διαφάνεια σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του και τα οικονομικά του.

Για το λόγο αυτό, από την πρώτη στιγμή, ξεκαθαρίσαμε ότι, η Δύναμη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας, είναι ο πολίτης και πρωτίστως, τα μέλη και οι φίλοι του.

Στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης που βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, η συμβολή όλων είναι σημαντική.

Με τη δική σας βοήθεια και έχοντας πάντα κατά νου τις δυσκολίες που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες, θα πετύχουμε, με την ελάχιστη έστω συμβολή, αλλά από πολλούς, να κατοχυρώσουμε την αυτονομία που όλοι επιζητούμε.

Για το λόγο αυτό, πέρα από τη διάθεση των κουπονιών, υιοθετώντας σχετικές προτάσεις Μελών και Φίλων του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός τραπεζικού λογαριασμού.

Αυτόν τον τραπεζικό λογαριασμό θα μπορεί κάθε Μέλος ή Φίλος να αξιοποιήσει με δύο τρόπους για να ενισχύσει το ΚΙΝΗΜΑ μας. Είτε καταθέτοντας όποιο ποσό επιθυμεί, είτε δίνοντας μια πάγια εντολή για μηνιαία ενίσχυση και για όποιο ποσό θέλει από οποιονδήποτε δικό του τραπεζικό λογαριασμό.

Είναι προφανές, ότι η διαδικασία αυτή και δίνει τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε πολίτη που δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα κουπόνια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ να ενισχύσει την προσπάθειά μας και παρέχει όλα τα εχέγγυα διαφάνειας που απαιτούμε όλοι από το πολιτικό μας σύστημα.

Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι τα ακόλουθα:
ete

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

607/001174-62

IBAN: GR4501106070000060700117462

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.