Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Μ.Καρχιμάκης: «Η μοναδική επιδίωξη του Αντώνη Σαμαρά το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον»

Επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφορμή το αίτημα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες του Αντώνη Σαμαρά και με δηλώσεις που θέλησε να κάνει στο Crashonline τόνισε:

Ο κ. Σαμαράς,για ακόμη μια φορά με μόνη επιδίωξη το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον ζητά κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα.

Επαναφέρει για άλλη μια φορά το σχέδιο που μετήλθε μαζί με άλλες φίλιες δυνάμεις, ανατροπής του Γ. Παπανδρέου, του εκλεγμένου πρωθυπουργού του 44%,που τελικά οδήγησε την χώρα σε περιπέτειες.

Το σχέδιο-σενάριο της για άλλη μια φορά θεσμικής εκτροπής, τίθεται σε εφαρμογή δια στόματος Σαμαρά, όπως με την κυβέρνηση Παπανδρέου.


Θέλω να επισημάνω τα εξής στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η δεδηλωμένη κ.Σαμαρά δόθηκε από τον ελληνικό λαό πριν πέντε μήνες. Οι κυβερνήσεις κρίνονται απο τον λαό σε τέσσερα χρόνια.
Σεβαστείτε το.

Σταματήστε να επενδύετε,σε εκτροπές και παρενθέσεις και εσείς και οι σοσιαλδεξιοί φίλοι και πρώην πολιτικοί σας συνεταίροι,μαζί με την συντηρητική συμμαχία των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Σας έχουν πάρει χαμπάρι. δεν πείθετε, παρά τις αστοχίες τα λάθη τις επιπολαιότητες, τις ανακολουθίες, τα σοσιαλδεξιά ανοίγματα που δεν οδηγούν πουθενά και τις αδυναμίες του ΣΥΡΙΖΑ».

Συνέντευξη στον Φώτη Κατσούφη

http://www.crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.