Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Εμπαιγμός


Η κυβέρνηση καλεί τους Έλληνες σε δημοψήφισμα για να αποφασίσουν αν θα δεχθούν (ΝΑΙ) ή θα απορρίψουν (ΟΧΙ) τις προτάσεις των δανειστών μας. Στο ΦΕΚ που αφορά το δημοψήφισμα και φέρει την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού, αναφέρει 2 (ΔΥΟ) έγγραφα που πρέπει να μελετηθούν για να αποφασίσουμε την ψήφο μας. Τα εξής:

1. «Reforms for the completion of the Current Program and beyond»

2. «Preliminary Debt Sustainability Analysis»


Όμως μέχρι στιγμής:


H κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ώστε να μπορούμε να ενημερωθούμε.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά:

Την ίδια στιγμή ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, φωτογραφίζεται και ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα χαρτί που ισχυρίζεται ότι είναι το «τελεσίγραφο» των δανειστών.

 

pap


Μόνο που αυτό που κρατά στα χέρια του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ είναι έντυπο ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ διαπραγμάτευσης και όχι «τελεσίγραφο» όπως ψευδώς ισχυρίζεται. O ίδιος ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker, αναγκάστηκε να το διευκρινίσει στους Έλληνες αυτό ( Ο Γιούνκερ δημοσιεύει έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο Τσίπρας λέει ψέματα για την πρόταση των δανειστών )


Epikairo: Γιατί συμπεριφέρεται με τέτοια απαξίωση μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση στους πολίτες της; Γιατί αποφεύγουν να δώσουν στη δημοσιότητα τα έγγραφα που αφορούν το δημοψήφισμα; Γιατί αυτός ο εμπαιγμός;

Καλούμαστε σε 5 μέρες να αποφασίσουμε το μέλλον της γενιάς μας και εκείνων που θα ακολουθήσουν ΧΩΡΙΣ να γνωρίζουμε τους λόγους. Ντροπή.

σημ. Στην κεντρική φωτογραφία το ψηφοδελτιο του δημοψηφίσματος.

Υ.Γ.: Σε κάθε ερώτημα αυτού του είδους, το ναι προηγείται του όχι όπως αντίστοιχα το συμφωνώ προηγείται τού διαφωνώ. Φέρουμε ένα παράδειγμα από το δημοψήφισμα στη Σκωτία.

11057488_10153412034502920_4209928615993382616_n.jpg



Στο ελληνικό δημοψήφισμα, η «δημοκρατική» συγκυβέρνηση πρωτοτυπεί για ακόμη μία φορά και βάζει το ΟΧΙ πάνω από το ΝΑΙ (αρχική εικόνα). Ποιος είναι ο λόγος;

2015-06-29_4.23.52_.png




Σύντροφοι, έχετε πλέον φτάσει στα όρια της εκτροπής. Προσπαθήστε να περισώσετε ότι προλαβαίνετε από την αξιοπιστία σας πριν είναι αργά για όλους και κυρίως για τη δημοκρατία.


- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.