Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Χάσαμε το μέτρο...

Χάσαμε το μέτρο, στη χώρα που οι αρχαίοι προγονοί μας το είχαν βασική αρχή της ζωής τους και της πρακτικής τους. 

Σε μια χώρα χρεωκοπημένη που δεν έχει να καλύψει τις δαπάνες των νοσοκομείων, τα επιδόματα των πολυτέκνων, που ξύνει τον πάτο του βαρελιού για να καλύψει τους μισθούς και τις συντάξεις ο υπουργός της Άμυνας ,αρχηγός του κόμματος ΑΝΕΛ που στηρίζει την κυβέρνηση για πρώτη φορά αριστερά ως να μην τον εγγίζει καθόλου η λιτότητα ήρθε από την Αθήνα με στρατιωτικό αεροπλάνο στα Γιάννενα , στη συνέχεια θα μεταβεί με στρατιωτικό ελικόπτερο στο Σούλι για να τιμήσει τις εκδηλώσεις του Σουλίου , μετά θα καταλύσει σε στρατιωτικό φυλάκιο και θα κοιμηθεί με τους φαντάρους.

ΕΛΛΗΝΕΣ και η προβολή και ο λαϊκισμός έχουν τα όριά τους ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που περνάμε. Η οικονομία και η λιτότητα ισχύει για...
όλους «αρχής γενομένης» από τους πολιτικούς και δή τα μέλη της κυβέρνησης .

Πως θα σας πιστέψει ο κόσμος που δεινοπαθεί όταν εσείς εξακολουθείτε να διασπαθίζετε το δημόσιο χρήμα χειρότερα από τους προηγούμενους; Αφού ο υπουργός μας θα «καταδεχτεί» να κοιμηθεί με τους στρατιώτες στο φυλάκιο (καλά θα κάνει αν δεν είναι κίνηση λαϊκισμού) γιατί δεν πάει και με ένα τζιπάκι αφού τόσα θα μετακινηθούν προς το Σούλι με τη φρουρά που θα αποδώσει τιμές για να εξοικονομήσουμε και κάποιες χιλιάδες «ευρώπουλα» στις δύσκολες μέρες που περνάμε; . 

Παρεμπιπτόντως και με αφορμή αυτή την απόφαση του υπουργού θα ήθελα να μάθω τη θητεία του ο υπουργός ή μέρος της θητείας του δεν την έκανε σε φυλάκιο γιατί εγώ τριάντα μήνες (χωρίς μέρα φυλακής)υπηρέτησα στο φυλάκιο στην Κατάρα στα 1821 μέτρα υψόμετρο!!!, Φαίνεται πως στην κυβέρνηση για πρώτη φορά αριστερά ο καθένας κάνει ό,τι τον εξυπηρετεί προσωπικά και κομματικά και δεν του καίγεται καρφί αν η πατρίδα και οι πολίτες της δεν έχουν ένα κομμάτι ψωμί να δώσουν στα παιδιά τους !!!! 

Μπράβο στον υπουργό που γυρίζει με τα στρατιωτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα ως να είναι Ι.Χ και μπράβο στην κυβέρνηση για τα μηνύματα οικονομίας που θέλει να περάσει με τους υπουργούς της στο λαό για να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του. Ας σταματήσουν τέλος πάντων όσο είναι καιρός τις κινήσεις εντυπωσιασμού , προσωπικής προβολής και άκρατου λαϊκισμού κι ας ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματα της χώρας πριν η βλάβη καταστεί ανεπίστρεπτη!!!!!!

epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.