Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Αυτός εδώ ο κύριος συγκυβερνά τη χώρα «"Πουστροδικεία", Διεθνής Σιωνισμός και αράπηδες: 'Ολα τ' αλέθει ο καλός μύλος Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ...>

Από τον ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ 

«Είμαι της Τάξεως και της Ηθικής. Το Αναγκαστικο αλοδαπο πουστροδικαιο δε θα περάσει. Μπορείς να με ξεφορτωθεις?» ρωτά στο τουίτερ ο Δ. Καμμένος και προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλει ούτε μπορεί να τον ξεφορτωθεί. 

 Ο «πόρτα πόρτα» (έτσι λέγεται ο λογαριασμός του στο twitter) δεν είχε αφήσει ποτέ αμφιβολίες για το ποιόν του: Ρατσιστής, συνωμοσιολόγος, ομοφοβικός, άνθρωπος γεμάτος μίσος, που χρησιμοποιεί την "ηθική" ως άλλοθι για να κάνει bullying που είναι στα όρια του -αντιρατσιστικού- νόμου. 

 Οι απόψεις του Δημήτρη Καμμένου είναι γνωστές. Παρ' όλα αυτά μπήκε στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ως βουλευτής των δεύτερων, επειδή χωρίς αυτόν (και τους ομοίους του απ' το κόμμα του συνονόματού του Πάνου Καμμένου) τάχα δεν θα μπορούσαμε να βγούμε απ' το μνημόνιο, σύμφωνα φυσικά με το ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξε τη συνεργασία με το κόμμα των Καμμένων. 

 Σήμερα, ανήμερα του Athens Pride ξαναβγήκαν στην επιφάνεια μερικές απ' τις γνωστές ατάκες του - τις οποίες μετά τη σημερινή κατακραυγή έσβησε, με χρόνια καθυστέρησης. Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για το νομοσχέδιο που θα δίνει στα ομόφυλα ζευγάρια *κάποια* (και όχι όλα) δικαιώματα χάρη στο Σύμφωνο Συμβίωσης.

 Αυτός είναι ο βουλευτής της συγκυβέρνησης, ο υποστηρικτής της Πρώτης Φοράς Αριστερά, που χωρίς αυτόν και τους ομοίους του η κυβέρνηση θα κατέρρεε. Κανένα σχόλιο φυσικά απ' το αριστερό κόμμα, καμία καταδίκη. (Αντίθετα, όπως διαφημίζει και ο ίδιος, προσκλήσεις στον ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ.)

 Κι όλα αυτά επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να συνεργαστεί με άγιους ανθρώπους της Τάξης και της Ηθικής χωρίς τους οποίους δεν θα είχε μπορέσει να ξανακάνει τους Έλληνες πλούσιους και αξιοπρεπείς...

http://www.lifo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.