Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΑΛΗΤΕΙΑ ΞΑΝΑ! ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Από τον «Ψεκασμένο»

Είναι κάτι που η πολιτική ζωή του τόπου το πλήρωσε ακριβά. Σήμερα πλέον ξέρουμε…

Στοχοποίηση άνευ ορίων, διασπορά ψευδών ειδήσεων, τράβηγμα από τα μαλλιά μεμονωμένων περιστατικών .

To κάθε παλαβό blog ή blogιδιο είχε να διηγηθεί μια ιστορία αγανακτισμένου πολίτη που «τα βαλε με το σύστημα και το ξεφτίλισε».

Μετά αυτά βαφτιζόνταν αξιόπιστες πληροφορίες που αναπαρήγαγαν με ταχύτητες φωτός ακόμα και συστημικά μέσα που εκείνη την εποχή πουλούσαν αντισυστημικό υφάκι.

Ένας οποισδήποτε, που είπε κάτι στον αέρα μπορεί να γινόταν το θέμα της ημέρας αν χτυπούσε τον «σωστό στόχο» της εποχής.

Ο Παπανδρέου ήταν ο συνήθης και ο σωστός στόχος. «Το ευκολάκι της εποχής για γρήγορο και αποτελεσματικό προπηλακισμό». Αυτός που το έκανε γινόταν μάγκας στην παρέα.

Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο στον Παπανδρέου αλλά αυτός ήταν που βρέθηκε περισσότερο από τον οποιονδήποτε στο επίκεντρο όλου αυτού του πολιτικού, κοινωνικού και ψευτοδημοσιογραφικού παραλογισμού της πενταετίας. Δεν είναι ανάγκη κάποιος να τον συμπαθεί πολιτικά ή όχι για να αντιληφθεί το μέγεθος της αλήτικης συμπεριφοράς την οποία έχει υποστεί ο Παπανδρέου. Απλά να έχει στοιχειώδη λογική και να μην έχει ψεκαστεί από τα βομβαρδιστικά της πάρανοιας…

Περιστατικά λεκτικών προπηλακισμών σε μέρη τα οποία δεν βρέθηκε καν, «σκανδαλώδεις» ειδήσεις για το αν έφαγε ψάρι ή όχι, αν κάνει κανό, αν έπεσε από το ποδήλατο και πάει λέγοντας.

Τώρα και πάλι κάποιος απίθανος είπε κάτι… πάλι κάποιο κουτσαβάκι λέει…

Δεν αναπαράγουμε καν τι είπε και που… Απλά είναι να αναρωτίεται κανείς . Πότε θα τελειώσει αυτή αλητεία;

http://thecaller.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.