Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Καλό θα είναι να μην εμπλέκει τον Παπανδρέου

Στη συμμετοχή αυτή καθεαυτή του Θάνου Μωραΐτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ουδείς αντιδρά στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, σεβόμενοι το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να κάνει τις επιλογές του.

Αυτή η επιχείρηση εμπλοκής του Γιώργου Παπανδρέου, όμως, που δομείται με μαεστρία από χθες κυρίως στα social media, τους εξοργίζει.

Ο λόγος για τις «διαρροές» ότι τάχα ο Θάνος Μωραΐτης δέχθηκε έντονες πιέσεις μεταξύ άλλων και από στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών να είναι υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, συμβολίζοντας τηνεπιστροφή των ψηφοφόρων του Κινήματος στο ΠΑΣΟΚ μετά από την απόφαση τουΓιώργου Παπανδρέου να μην κατέλθει το Κίνημα στις εκλογές, αλλά και για τη δήθεν συγκατάβαση του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού στην απόφασή του αυτή.

Στο Κίνημα, στενοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου,διαβεβαιώνουν πως δεν θα μπορούσε να έχει αυτή τη συγκατάβαση, από τη στιγμήπου έγινε μία προσπάθεια συνεργασίας των δύο χώρων και τέθηκαν τέτοιοι όροι πουδεν μπορούσαν να γίνουν δεκτοί από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Τουστέλνουν μάλιστα το μήνυμα -προσωπικά στον κ.Μωραΐτη, θεωρώντας τον υπεύθυνογια τις διαρροές- ότι «καλό θα είναι στις όποιες υπόγειες διαδρομές του να μηνεμπλέκει το όνομα του Παπανδρέου». Και ο νοών, νοείτο…

http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.